Curs Reiki Okuden

reiki-definition

A înțelege cu adevărat spiritualitatea înseamnă a transcende orice cale de evoluție spirituală și a înțelege ca doar drumul este important. A trai spiritualitatea înseamnă a păși pe acel drum și a merge în ritmul tău. Asa cum un râu izvorăște din vârful muntelui și se varsă în mare așa fiecare dintre noi se va uni cu sursa în ritmul său propriu. Nu este un concurs, nu are rost sa ne grăbim. Fiecare râu are propria sa curgere, fiecare râu are propriul său drum, fiecare râu are propriile lui obstacole, fiecare râu este unic. Singurul lucru pe care râul trebuie sa-l facă este doar sa curgă. Rolul îndrumătorului spiritual, al duhovnicului, este acela de a ajuta râul să curgă lin și liniștit. Curgere lină și ușoară va doresc!

Acest curs este rezervat persoanelor care au facut cursul de Reiki Shoden cu mine, au avut timp sa practice gradul 1 de Reiki, sunt entuziaste si au o conduita morala buna.

Cum se desfasoara si ce cuprinde un curs Reiki Okuden:

– veti primi initierea Reiki de gradul 2 care va permite sa incepeti sa lucrati cu cele trei simboluri Reiki
– va voi arata si explica ce sunt simbolurile si veti invata cum se activeaza acestea, cum se folosesc ele in autotratament, in tratamentul altor persoane si veti afla si alte intrebuintari ale acestora (curatarea spatiilor si a obiectelor, energizarea mancarii si a bauturii etc)
– veti invata cum se efectueaza un tratament mental-emotional pentru corectarea comportamentelor nedorite folosind simbolurile de la gradul 2 de Reiki
– va voi arata cum se transmite Reiki prin privire si prin suflare
– veti afla cum sa va conectati si sa efectuati tratamentul Reiki in absenta (la distanta) folosind simbolurile Reiki.
– va voi arata tehnica de transmitere de „ganduri bune” unei sau mai multor persoane simultan (in Reiki modern aceasta tehnica se numeste transmitere de „lumina”)
– va voi explica cum se poate efectua un tratament mental-emotional in absenta (la distanta)
– veti invata si practica meditatia Hatsurei Ho (metoda de generare a spiritului)
– va urma apoi o sesiune de intrebari si raspunsuri despre Reiki

Linia pe care veti primi initierile este: Usui -> Hayashi -> Takata -> Weber -> Zeigler -> Popescu -> Prichici

Pentru inscrieri sau detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Multumesc.

Lasă un răspuns

Cursuri Reiki Bucuresti | Initieri Reiki Bucuresti | Terapie Reiki Bucuresti